طرز تهیه ترشی آلبالو ملس و خوشمزه در 30 دقیقه
به گزارش چاپار بلاگ، تابستان که از راه می رسد میوه های قرمز و پر از خاصیت از گیلاس و آلبالو گرفته تا انواع انگور و توت فرنگی و بری های مختلف هم به سبد میوه خانوار اضافه می شوند. در این میان آلبالو یکی از محبوب ترین و پرخاصیت ترین میوه های قرمز تابستانی است که حتی هسته آن هم خواص فراوانی دارد که در صنعت آرایش و سلامت پوست از آن استفاده می نمایند و از آن نباید گذشت. یکی از خوشمزه ترین فراورده های آلبالو علاوه بر آلبالو پلو خوشمزه با مرغ و گوشت تا مربای آلبالو و شربت آلبالو، ترشی آلبالو است. ترشی آلبالو که از جمله گرانقیمت ترین ترشی های موجود در بازار است را شما خودتان به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید. طرز تهیه بسیار آسان ترشی آلبالو ملس و خوشمزه در 30 دقیقه و نکات تکمیلی آن را در مجله خبرنگاران بخوانید.
طرز تهیه ترشی آلبالو ملس و خوشمزه
مواد لازم
آلبالو تازه و باکیفیت: 1 کیلوگرم
نمک: 1 قاشق غذاخوری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
سرکه: به مقدار لازم
طرز تهیه
اگر اهل درست کردن انواع ترشی های فصل و خانگی هستید باید بگوییم برخلاف تصور عموم طرز تهیه ترشی آلبالو آنقدر راحت و ساده است که شاید باورتان نگردد. کافی است آلبالوها را بشورید. در آبکش بریزید و اجازه بدهید کاملا خشک شوند و آب شان گرفته گردد. سپس در یک شیشه عظیم و تمیز و خشک یا یک دبه تمیز و خشک آلبالوها را بریزید، نمک، شکر و سرکه را اضافه کنید. سرکه باید روی آلبالوها را بپوشاند. درب شیشه یا دبه ترشی را محکم ببندید و به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید. ترشی آلبالو ملس و خوشمزه شما بعد از یک هفته الی ده روز آماده است.
فوت و فن و نکات تکمیلی طرز تهیه ترشی آلبالو ملس و خوشمزه
*ترشی آلبالو را با رب انار هم درست می نمایند اما طرز تهیه کلاسیک و اصلی این ترشی با سرکه و به همین راحتی است.
*برای اینکه ترشی آلبالو تازه و خوش طعم باقی بماند و حالت لیز و ماندگی به خودش نگیرد آن را در یخچال نگهداری کنید. به این ترتیب تمام طول سال می توانید ترشی آلبالو داشته باشید.
*شکر را از مواد ترشی آلبالو حذف نکنید چون تیزی و ترشی بیش از حد سرکه را می گیرد و طعم ترشی را ملس می نماید.
*بهترین ظرف برای نگهداری ترشی آلبالو ظروف شیشه ای درب دار هستند. به هیچ وجه از ظروف پلاستیکی برای نگهداری انواع ترشی استفاده نکنید. البته قدیمی ترها از دبه های پلاستیکی برای نگهداری ترشی استفاده می کردند که اشکالی هم ندارد چون سرکه جز اسیدهای ضعیف محسوب می گردد اما بهترین ظرف برای نگهداری ترشی ظروف شیشه ای هستند.
*ترشی آلبالو ادویه خاصی ندارد. همان شکر و نمک و سرکه برای طعم آن کفایت می نماید اما در صورت تمایل یک یا دو حبه سیر پوست گرفته و دو یا سه عدد فلفل تند در شیشه ترشی هم قرار دهید تا طعم ترشی تند و تیز گردد.
*طرز تهیه ترشی آلبالو با آلبالو یخ زده هم مرسوم است اما در فصل آلبالو بهتر است از این میوه به صورت تازه بهره ببرید و برای تمام طول سال ترشی و مربای آلبالو بپزید. در این صورت در فصول پاییز و زمستان هم از مربای آلبالو به جای میوه تازه آن برای تهیه آلبالو پلو مجلسی و خوشمزه با گوشت یا مرغ هم می توانید بهره ببرید.
منبع: افق کوروش