توزیع گوشت منجمد وارداتی با قیمت هرکیلو 40 هزار تومان در آینده نزدیک
به گزارش چاپار بلاگ، خبرنگاران/کرمان معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان درباره قیمت گوشت منجمد در کرمان گفت: در این راستا سهمیه ای برای استان کرمان معین شد که در این راستا گوشت منجمد وارداتی با کیفیت خوب با قیمت هر کیلو 40 هزار تومان را خواهیم داشت که در آینده نزدیک توزیع و اطلاع رسانی لازم انجام خواهد شد.

سینا خسروی در جمع خبرنگاران درباره سهمیه شکر استان کرمان گفت: خوشبختانه سهیمه شکری برای استان کرمان در نظر گرفته شد که در این راستا شکر با قیمت 4950 تومان در اختیار مصرف کننده قرار خواهد گرفت.
وی درباره قیمت گوشت منجمد در کرمان نیز گفت: در این راستا سهمیه ای برای استان کرمان مشخص شد که در این راستا گوشت منجمد وارداتی با کیفیت خوب با قیمت هر کیلو 40 هزار تومان را خواهیم داشت که در آینده نزدیک توزیع و اطلاع رسانی لازم انجام خواهد شد.
معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان ادامه داد: به منظور تامین میوه شب عید نیز 700 تن سیب درختی با کیفیت از استان آذربایجان غربی و حدود 1400 تن نیز پرتقال جیرفت تامین شده است که از 15 روز آینده حمل این کالاها شروع خواهد شد.
خسروی در ادامه درباره میانگین تغییرات قیمت کالاهای اساسی در بازار کرمان پس از افزایش قیمت بنزین نیز گفت: میانگین تغییرات قیمت کالاهای اساسی در بازار کرمان بین 8 تا 10 درصد افزایش از 20 آبان ماه تا به امروز بوده است که در این راستا و به منظور کنترل بازار، سعی در افزایش گشت های نظارتی را داریم.
منبع: خبرگزاری ایسنا