کوشش قانونگذاران آمریکا برای تشدید تدابیر تقابل جویانه علیه پکن

به گزارش چاپار بلاگ، به گزارش خبرنگاران به نقل از رویترز، آمی بِرا و استیو کابوت رؤسای دموکرات و جمهوریخواه کمیته فرعی روابط خارجی مجلس نمایندگان ایالات متحده ظرف دو سه روز آینده لایحه ای موسوم به سند صلح و ثبات تایوان را به صحن مجلس معرفی خواهند کرد که به ادعای آنان هدف آن حمایت از فضای دیپلماتیک، مالی و مادی این جزیره مورد مناقشه است.

کوشش قانونگذاران آمریکا برای تشدید تدابیر تقابل جویانه علیه پکن

با ما همراه باشید و با تورهای چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

آمی برا در یک گفتگوی تلفنی مدعی شد که با امید فراوان ما قادر هستیم که لایحه ای را با کسب حمایت دو حزبی در صحن مجلس نمایندگان تصویب کنیم. من فکر می کنم که این حوزه ای است که ما خوشبختانه می توانیم با صدایی واحد در خصوص آن صحبت کنیم.

لازم به ذکر است که مجلس سنای آمریکا روز هشتم ژوئن با یک اکثریت دو حزبی (68 رأی موافق در برابر 32 رأی مخالف) سند نوآوری و رقابت ایالات متحده (USICA) را که با بودجه ای بالغ بر 250 میلیارد دلار برای تقویت توان رقابتی این کشور با چین تدوین و ارائه شده بود، به تصویب رساند.

اما رهبران مجلس نمایندگان آمریکا در حال حاضر قصد ندارند این لایحه سنا را به رأی بگذارند. در عوض، کمیته های مجلس نمایندگان در حال نگارش و تدوین قانون موردنظر خود هستند که باید در این مجلس قانونگذاری طرح و تصویب گردد.

کوشش قانونگذاران کنگره آمریکا برای تشدید تدابیر تقابل جویانه علیه پکن در حالی صورت می گیرد که چین بعضی مقامات تایوان را به همدستی با بیگانگان و ترویج سودای جدایی طلبی متهم می نماید. پکن پیش تر هم به واشنگتن هشدار داده بود که سیگنال هایش ممکن است به تحریک جریان های جدایی طلب تایوان منجر گردد و باید از این کار دست بردارد. بعلاوه، پکن پیش تر هشدار داده بود که جدایی طلبی تایوان، معنایی جز جنگ نخواهد داشت.

چین همیشه به آمریکا و متحدان غربی اش درباره خط قرمز خود مبنی بر لزوم احترام به اصل چینِ واحد که مستلزم عدم تحریک جریان های جدایی طلب منطقه ها تابعه شامل تایوان، هنگ کنگ، ماکائو و تبت می گردد؛ هشدار داده است.

با این وجود، آمریکا با استناد به رویکرد چرخش به ایندوپاسیفیک و با هدف ممانعت از قدرت یابی چین، دست به اقداماتی می زند که علاوه بر جدال دیپلماتیک، بیم رویارویی نظامی دو کشور را هم افزایش می دهد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 5 مرداد 1400 بروزرسانی: 5 مرداد 1400 گردآورنده: chaparblog.ir شناسه مطلب: 17199

به "کوشش قانونگذاران آمریکا برای تشدید تدابیر تقابل جویانه علیه پکن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کوشش قانونگذاران آمریکا برای تشدید تدابیر تقابل جویانه علیه پکن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید