طرز تهیه ترشی بادمجان فوری

به گزارش چاپار بلاگ، بادمجان سرشار از مواد معدنی بوده و در عین حال بسیار کم کالری است. در ادامه با طرز تهیه ترشی بادمجان و خواص بی نظیر آن آشنا خواهید شد.

طرز تهیه ترشی بادمجان فوری

از پروفایل ما وبلاگ حامد دیدن نمایید.

سرویس آشپزی - تهیه ترشی بادمجان در اواخر تابستان یکی از سنت های رایج در بین ایرانیان بوده است. این ترشی همچنین یکی از محبوب ترین ترشی ها در بین ایرانیان است و به طرق مختلف تهیه می گردد. از جمله روش ها برای تهیه ترشی بادمجان، ترشی بادمجان شکم پر، ترشی ، ترشی لیته بادمجان و... می باشد که در شهرهای مختلف ایران با چاشنی های متفاوتی تهیه می گردد. ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ترشی بادمجان ساده با چاشنی تخم گشنیز را به شما آموزش دهیم.

مدت زمان تقریبی برای تهیه ترشی بادمجان حدود 30 دقیقه می باشد. در صورت تمایل می توانید پس از تهیه ترشی بادمجان، آن را با روغن زیتون اعلا و برگ گشنیز ساطوری شده در کنار انواع غذاهای گوشتی سرو نمایید.

در صورت تمایل برای پر کردن شکم بادمجان ها می توانید از ترکیب سبزیجات معطر شامل: نعنا، جعفری، گشنیز و ترخون به علاوه گل پر استفاده نمایید و پس از پخت بادمجان، شکم آن را از سبزیجات پر کنید.

مواد لازم جهت تهیه ترشی بادمجان

بادمجان قلمی کوچک

500 گرم

سیر

5 حبه نصف شده

تخم گشنیز

2 قاشق غذا خوری

آب

2 و 1/2 پیمانه

نمک

1 و 1/2 قاشق غذا خوری

شکر

2 و 1/2 قاشق غذا خوری

سرکه سفید

1 و 1/4 پیمانه

روغن زیتون و گشنیز تازه

برای سرو کردن

طرز تهیه ترشی بادمجان

  1. ابتدا بادمجان ها را پس از شستن و خشک کردن، به صورت 4 قاچ از سرانجام برش بزنید ولی از بدنه اصلی جدا نشوند.
  1. در ظرف نسبتا گودی همه مواد از جمله آب، سرکه سفید، شکر، نمک و تخم گشنیز را مخلوط کنید و سیر ها را از وسط به دو نیم نموده و به مخلوط اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید از چند عدد فلفل سبز تند در ساختار این ترشی بهره ببرید.
  1. بادمجان ها را پس از برش دادن به مدت 8 تا 10 دقیقه و یا بسته به سایز بادمجان به آرامی حرارت دهید تا زمانی که بادمجان ها نرم شوند.
  1. با استفاده از انبر، بادمجان ها را به ظرف مورد نظر انتقال دهید و در نهایت از مخلوط آب و سرکه پر کنید.
  2. ترشی بادمجان را به مدت 12 ساعت در یخچال استراحت دهید.
  3. برای سرو ترشی از روغن زیتون اعلا و برگ گشنیز ساطوری شده تازه استفاده نمایید.

بعضی از فواید و مضرات بادمجان به توضیح زیر می باشد

  • بادمجان به علت دارا بودن آهن در برطرف کم خونی موثر است.
  • بادمجان را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب به صورت ضماد استفاده نمود.
  • دانه بادمجان ایجاد یبوست می نماید.
  • بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است.
  • مصرف بادمجان گرفتگی رگ ها را باز می نماید و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می دارد.
  • آب زرد رنگی که در موقع نمک زدن از آن خارج می گردد برای خشک کردن عرق دست و پا بهترین دارو است و اشخاصی که دست و پایشان مرتب عرق می نماید باید دست و پای خود را با آن چند بار در روز بشویند تا از شر این مرض آسوده شوند.
  • استفاده موضعی از آن نیز برای کاهش دردآفتاب سوختگی موثر است.
  • بادمجان همچنین حاوی آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی مختلف مانند پتاسیم است.هر 100 گرم بادمجان فقط 20 کالری وارد بدن تان می نماید و به بهترین شیوه شما را سیر می نماید که در چهارچوب یک رژیم مناسب، همیار لاغری محسوب می گردد.
منبع: setare.com
انتشار: 17 آذر 1399 بروزرسانی: 17 آذر 1399 گردآورنده: chaparblog.ir شناسه مطلب: 10821

به "طرز تهیه ترشی بادمجان فوری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی بادمجان فوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید