کنترل ماشین با فکر در ارتش ایالات متحده

به گزارش چاپار بلاگ، دارپا به پیشرفت های مهمی در توسعه واسط مغز و رایانه برای کاربردهای نظامی دست یافته است.

کنترل ماشین با فکر در ارتش ایالات متحده

آژانس پروژه های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی دارپا، که با وزارت دفاع ایالات متحده همکاری نزدیکی دارد، به مناسبت شصتمین سالگرد تاسیس همایشی سه روز را برگزار نموده و طی آن درباره بعضی از پروژه های مهم شرح داده است.

یکی از مهم ترین پروژه هایی که دارپا طی همایش به آن اشاره نمود، برنامه N3 یا تکنولوژی عصبی بدون جراحی است. هدف از این برنامه توسعه یک واسط مغز و رایانه (BCI) است که به جراحی یا روش های تهاجمی دیگر نیازی نداشته باشد.

اغلب راهکاری های BCI فعلی برای یاری به معلولان ساخته شده اند اما دارپا در پی روشی برای سازگار ساختن واسط های مغز و رایانه با وظایف نظامی است، بگونه ای که سبک، مقاوم و سازگار با محیط های خشن باشد.

اغلب پروژه های تحقیقاتی این آژانس هرگز به مرحله فراوری انبوه نمی رسند اما برنامه N3 به پیشرفت های قابل توجهی دست یافته و احتمال پیاده سازی آن بالا به نظر می سد. این پروژه تا جایی پیش رفته که برنامه تمرینی خاصی هم برای آن در نظر گرفته شده که هدف از آن تسلط کاربران به مهارت های لازم برای بکارگیری واسط مغز و رایانه است.

دکتر الموندی، مدیر برنامه فناوری بیولوژیکی دارپا در این باره می گوید:

از تیم های تحقیقاتی میان رشته ای خواسته ایم روی توسعه ابزارهایی برای برقراری ارتباط شفاف با نواحی بسیار کوچکی از مغز کار نمایند، بدون اینکه وضوح سیگنال یا سرعت ارتباط کاهش پیدا کند.

تحقیقات میان رشته ای، پژوهشی است که طی آن متخصصان رشته های مختلف با همکاری و هماهنگی یکدیگر و تلفیق روش ها، مفاهیم و نظریه ها به طور مشارکتی به پژوهش راجع به یک مسئله مشترک می پردازند.

منبع: انتخاب
انتشار: 10 دی 1401 بروزرسانی: 10 دی 1401 گردآورنده: chaparblog.ir شناسه مطلب: 31464

به "کنترل ماشین با فکر در ارتش ایالات متحده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کنترل ماشین با فکر در ارتش ایالات متحده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید