پودینگ گوشت چرخ شده ساده و خوشمزه
به گزارش چاپار بلاگ، امروز طرز تهیه پودینگ گوشت چرخ شده بسیار عالی و خوشمزه را برای شما قرار داده ایم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
گوشت چرخ نموده:400 گرم
تخم مرغ: چهار عدد
سیر: دو حبه
پیاز: یک عدد عظیم
خلال پسته: 30 گرم
آرد سوخاری: 100 گرم
شوید: 50 گرم
کره نرم شده: 50 گرم
فلفل دلمه ای:100 گرم
شیر:100 میلی لیتر
پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری
آویشن، کاری، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و بیکینگ پودر از هرکدام: یک قاشق چای خوری
روش تهیه:
1. ابتدا سیر و پیاز را رنده نموده و شوید و فلفل دلمه ای را هم ریز خرد می کنیم. در کاسه ای عظیم تمامی مواد به جز تخم مرغ ها را با هم مخلوط نموده و چنگ می زنیم سپس زرده های تخم مرغ را داخل مایه می ریزیم و ورز می دهیم تا مخلوط شوند.
2. سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای دیگر با همزن برقی خوب هم می زنیم تا کاملا پف نموده و فومی شکل شوند. در این مرحله سفیده ها را داخل مایه گوشت ریخته و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا مایه یکدست گردد.
3. قالب موردنظر را که بهتر است قالب لوف باشد چرب می کنیم و مواد را داخل آن می ریزیم. قالب را داخل ظرفی که نیمی از آن را با آب جوش پر نموده ایم، می گذاریم و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم نموده ایم، می پزیم.
4. پودینگ را داخل ظرف موردنظر برگردانده و باسیب زمینی تزیین کنیم.
منبع: گردشبان