غذاهایی که باعث افزایش قند خون می شوند ، افزایش خطر ابتلا به دیابت با این غذای رایج و پرطرفدار

به گزارش چاپار بلاگ، رژیم غذایی عاملی شناخته شده و قابل تغییر است که در آغاز دیابت نوع 2 نقش دارد بنابراین درک طیف وسیعی از عوامل غذایی که ممکن است بر شیوع رو به رشد این بیماری تاثیر بگذارد نیز مهم است.

غذاهایی که باعث افزایش قند خون می شوند ، افزایش خطر ابتلا به دیابت با این غذای رایج و پرطرفدار

به گزارش خبرنگاران به نقل از هلث، تخم مرغ سرشار از مواد مغذی ازجمله پروتئین، ویتامین B، سلنیوم، روی، لوتئین، زآگزانتین و کولین است با این حال، خوردن هر روز تخم مرغ موردی بحث برانگیز است، مهم نیست که به صورت آب پز، همزده یا هر نوع پخته شده دیگری باشد. نتایج تحقیقی نشان می دهد که خوردن یک یا چند تخم مرغ در روز احتمال ابتلا به دیابت را تا 60 درصد افزایش می دهد.

محققان ارتباط بین افزایش مصرف تخم مرغ و دیابت را در 8545 بزرگسال چینی با استفاده از داده های آنالیز سلامت و تغذیه چین از سال 1991 تا 2009 آنالیز کردند.

بروز دیابت نوع دو در سراسر دنیا به سرعت در حال افزایش است و چین نیز از این قاعده مستثنی نیست. شیوع دنیای دیابت به طور میانه 8.5 درصد و برای چین بالای 11 درصد است که یک مسئله سلامت عمومی نگران نماینده محسوب می گردد. هزینه پرداختی برای این بیماری نیز سنگین است و 109 میلیارد دلار آمریکا را شامل می گردد.

دکتر مینگ لی، محقق این تحقیق گفت: رژیم غذایی عاملی شناخته شده و قابل تغییر است که در آغاز دیابت نوع 2 نقش دارد بنابراین درک طیف وسیعی از عوامل غذایی که ممکن است بر شیوع رو به رشد این بیماری تاثیر بگذارد نیز مهم است.

در طول چند دهه گذشته، چین دستخوش تغییر تغذیه ای قابل توجه بوده است که دیده می گردد بسیاری از مردم چین از رژیم غذایی سنتی شامل غلات و سبزیجات دور شده و به سمت رژیم غذایی فرآوری شده تر که شامل مقادیر بیشتری گوشت، تنقلات و مواد غذایی پرانرژی است، سوق داده شدند.

از همان زمان، مصرف تخم مرغ نیز به طور پیوسته در حال افزایش است؛ از سال 1991 تا 2009، تعداد افرادی که تخم مرغ مصرف می نمایند در چین تقریبا دو برابر شده است.

در حالی که ارتباط بین مصرف کردن تخم مرغ و دیابت اغلب مورد بحث است، این مطالعه با هدف ارزیابی مصرف طولانی مدت تخم مرغ در افراد و خطر ابتلا به دیابت در آنان، همانطور که به وسیله گلوکز خون ناشتا معین می گردد، اجرا شده است.

آنچه ما کشف کردیم این بود که مصرف طولانی مدت تخم مرغ (بیش از 38 گرم در روز) خطر ابتلا به دیابت را در میان بزرگسالان چینی به اندازه تقریبا 25 درصد افزایش می دهد.

علاوه بر این، بزرگسالانی که به طور منظم تخم مرغ زیادی (بیش از 50 گرم یا معادل یک تخم مرغ در روز) مصرف می نمایند، تا 60 درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهند.

این مطالعه روشن نمی کند که این شرکت نمایندگان از کدام الگوهای غذایی و روش های آشپزی استفاده کردند. به عنوان مثال، تخم مرغ در رژیم های غذایی مدرن اغلب در غذاهای پر کالری، سرخ شده، فرآوری شده، میان وعده ها، کیک ها و دسرها یا همراه با غلات تصفیه شده مانند نان سفید و برنج سفید مصرف می گردد.

نتایج تحقیقات پیشین نشان دادند که این نوع غذاها باعث افزایش قند خون و کاهش حساسیت به انسولین و منجر به دیابت خواهند شد.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 21 بهمن 1401 بروزرسانی: 21 بهمن 1401 گردآورنده: chaparblog.ir شناسه مطلب: 32513

به "غذاهایی که باعث افزایش قند خون می شوند ، افزایش خطر ابتلا به دیابت با این غذای رایج و پرطرفدار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذاهایی که باعث افزایش قند خون می شوند ، افزایش خطر ابتلا به دیابت با این غذای رایج و پرطرفدار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید