طرز تهیه نان شکم پر همراه ویدیو
به گزارش چاپار بلاگ، برای خیلی از افراد غذاهای نانی مثل غذاهای برنجی و خورشتی یک غذای کامل و سیرکننده محسوب نمی گردد. اما نان شکم پری که دستور تهیه آن را می خواهیم در اختیارتان قرار دهیم تمام تصوراتتان را در خصوص این نوع غذاها تغییر می دهد. نان شکم پر با خمیر خانگی درست شده و محتویات داخلش شامل گوشت قلقلی و پنیر خوش طعم و کم نمک موزارلاست. با طرز تهیه نان شکم پر همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه نان شکم پر
- گوشت چرخ نموده 500 گرم
- تخم مرغ یک عدد
- پودر سوخاری یک سوم پیمانه
- جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری
- پودر سیر یک قاشق چای خوری
- پودر پنیر پارمسان خرید آنلاین یک سوم پیمانه
- پنیر موزارلا گیلاسی خرید آنلاین به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- سس کچاپ کاله خرید آنلاین به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه خمیر
- مایه خمیر 10 گرم
- آب ولرم یک چهارم پیمانه
- شکر نصف قاشق چای خوری
- آب نصف پیمانه
- روغن مایع سه قاشق سوپ خوری
- آرد دو پیمانه
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه نان شکم پر
مرحله اول
برای آغاز گوشت چرخ نموده، تخم مرغ، پودر سوخاری، جعفری خرد شده، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل به کاسه اضافه کنید. سس کچاپ را هم اضافه کنید و به یاری دست مواد را با هم ورز دهید.
مرحله دوم
به مقدار یک قاشق چای خوری از مواد بردارید و قلقلی کنید.
مرحله سوم
مقداری روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ گردد. گوشت قلقلی ها را داخل تابه بچینید و تمام طرف آن ها را سرخ کنید.
مرحله چهارم
برای تهیه خمیر مایه خمیر، آب ولرم و شکر را با هم مخلوط کنید و یک رب استراحت دهید. سپس آب، روغن مایع، آرد و نمک را اضافه کنید و مواد را حدود نیم ساعت استراحت دهید.
مرحله پنجم
بعد از این که خمیر نیم ساعت استراحت کرد، آماده مصرف است. آن را به مقدار یک مشت چونه گیری کنید و به یاری دست پهن کنید.
مرحله ششم
روی خمیر سس کچاپ بریزید و به یاری قاشق سس را پهن کنید. گوشت قلقلی های سرخ شده را همراه یک عدد پنیر موزارلای گیلاسی روی خمیر قرار دهید و جوری آن را بپیچید که در مغز نان قرار گیرند.
مرحله هفتم
داخل یک کاسه روغن مایع، جعفری خرد شده و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید.
مرحله هشتم
یک قالب فر دایره ای شکل بردارید و نان ها را دورتادور آن بچینید. به یاری یک قلمو روی نان ها را به روغن آغشته کنید و قالب را به مدت 20 دقیقه داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
مرحله نهم
بعد از بیست دقیقه نان شکم پر آماده است. آن را از فر بیون آورده و با سس کچاپ سرو کنید. نوش جان!
- این نان شکم پر را با سس تند و شیرین تایلندی هم می توانید سرو کنید.