بی وای دی در آستانه خرید یک کارخانه خودروسازی در اروپا
به گزارش چاپار بلاگ، بی وای دی، بزرگترین تولیدکننده خودروهای برقی در دنیا، در آستانه خرید یک کارخانه خودروسازی موجود در اروپا برای تسریع توسعه فعالیت خود در منطقه است.
بیت ران: آلفردو آلتاویلا، مشاور ارشد بی وای دی در اروپا، در کنفرانس خودرویی اروپا در فرانکفورت با اشاره به قوانین پیشنهادی اتحادیه اروپا با عنوان فراوری اروپا که با هدف تقویت فراوری محلی وضع شده است، گفت: این تصمیم باید خیلی زود گرفته گردد.
آلتاویلا، گفت: اسپانیا و فرانسه گزینه های اصلی سرمایه گذاری های به اصطلاح بروان فیلد هستند که شامل خرید یک کارخانه موجود از یک خودروساز سنتی می گردد و انتظار می رود به زودی در این مورد تصمیم گرفته گردد.
اظهارات آلتاویلا، در حالی مطرح می گردد که خودروسازان با سابقه در پی راه هایی برای مقابله با ظرفیت مازاد هستند و در عین حال سرمایه گذاری های عظیمی در توسعه محصول و فناوری هایی مانند باتری و نرم افزار انجام می دهند.
فروش بی وای دی، سال گذشته در اروپا 270 درصد افزایش یافت و به نزدیک 188 هزار خودرو رسید و در پنج ماه اول امسال بیش از دو برابر شد و به بالای 100 هزار دستگاه خودرو رسید.
بر اساس گزارش رویترز، داشتن یک کارخانه پس از مجارستان، دومین کارخانه مونتاژ اروپایی را در اختیار بی وای دی، قرار می دهد، که قرار است فراوری در آن در سه ماهه چهارم امسال شروع گردد و این نشان دهنده کوشش خودروسازان چینی برای ورود به بازار اروپاست.
منبع: ایسنا
منبع: بیت ران