به سوپ های آماده نمک نزنید
به گزارش چاپار بلاگ، این عصاره هایی که امروزه در انواع و اقسام مختلف در بازار یافت می گردد معمولا پودرهای فشرده حاوی عصاره سبزیجات و انواع گوشت هستند. در بعضی از این عصاره ها با استفاده از مواد اولیه اعم از قارچ، جو، هویج و عدس، طعم های گوناگونی ایجاد می گردد و اغلب به اسم چاشنی همچون ادویه ها در مراحل مختلف پخت
به سوپ های آماده نمک نزنید
این عصاره هایی که امروزه در انواع و اقسام مختلف در بازار یافت می گردد معمولا پودرهای فشرده حاوی عصاره سبزیجات و انواع گوشت هستند.
در بعضی از این عصاره ها با استفاده از مواد اولیه اعم از قارچ، جو، هویج و عدس، طعم های گوناگونی ایجاد می گردد و اغلب به اسم چاشنی همچون ادویه ها در مراحل مختلف پخت و آماده کردن غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر این، بسیاری از طعم دهنده های دیگر هم هستند که در قالب پودر سالاد، پودرلیمو و فلفل، پودر کباب و پودر ماست به بازار عرضه و به این ترتیب، وارد برنامه غذایی مردم می شوند. فرآورده هایی که به این شکل فراوری می شوند نظیر ادویه جات بوده و ضرری برای بدن ندارند و اگر در مراحل آخر طبخ غذاها به اسم طعم دهنده اضافه شوند، عطر و طعم خود را بهتر حفظ می نمایند. این مواد طعم دهنده معمولا کنسانتره خشک گوشت و فرآورده های غذایی دیگر هستند که به صورت خشک، مورد استفاده قرار می گیرند.
در صنایع غذایی با استفاده از روش هایی نظیر خشک کردن یا درام درایینگ، مواد مورد نظر تبخیر و تغلیظ شده و همچون ادویه ها، طعم دهنده ها و چاشنی ها در تهیه و طبخ غذا به کار می فرایند. قاعدتا مصرف متعادل این گونه طعم دهنده ها هم نظیر سایر ادویه ها ضرر خاصی برای مصرف نماینده به همراه ندارند. این مواد چون خشک هستند معمولا فاسد نمی شوند زیرا فسادپذیری بیشتر در خوراکی هایی دیده می گردد که رطوبت بیشتری دارند. اگر این طعم دهنده ها افزودنی هم داشته باشند مقدارشان به حدی نیست که برای بدن مسئله ای ایجاد کند. پس نباید در حین مصرف آنها نگران وجود این ترکیبا ت بود.در صنایع غذایی همان طور که شیر معمولی به شیرخشک تبدیل می گردد، با استفاده از روش های خاصی، مایع متشکل از خوراکی های یاد شده تحت فشار و حرارت زیاد قرار گرفته و آب موجود در آن تبخیر شده و به صورت پودر خشک درآمده و پس از بسته بندی مورد استفاده قرار می گیرند. فقط ممکن است که این ترکیبات پرنمک باشند. از این رو بهتر است نمک جداگانه ای به غذا افزوده نگردد.
منبع:www.salamat.com
/ج
منبع: راسخون