باید و نبایدها در مصرف خربزه

به گزارش چاپار بلاگ، خربزه خواص زیادی برای سلامت افراد دارد و منبع غنی از ویتامین ث می باشد.

باید و نبایدها در مصرف خربزه

به گزارش خبرنگاران، خربزه با وجود کالری کمی که دارد به خوبی هضم می گردد. حدود 35 کیلوکالری در 100 گرم خربزه وجود دارد. خربزه را نباید با معده خالی یا با غذای دیگر یا با میوه دیگر خورد زیرا باعث ایجاد گاز یا اسهال می گردد.

برترین گزینه این است که یک ساعت بعد از غذا، خربزه بخورید .در صورت تشدید پانکراتیت حاد (التهاب لوزالمعده)، کوله سیستیت (التهاب کیسه صفرا و زخم معده) باید از خوردن خربزه اجتناب گردد.از آن جا که خربزه به اسم یک ملین ملایم عمل می نماید، در صورت بروز هر گونه اختلال در کار روده ها احتیاجی به مصرف آن نیست.

این میوه می تواند مسائل روده را تشدید کند.خربزه حاوی ویتامین C بیشتری نسبت به هندوانه است. 100 گرم خربزه حاوی حدود 36 میلی گرم ویتامین C است، در حالی که هندوانه حدود 8 میلی گرم ویتامینC دارد.

این به آن معنی است که شما برای تأمین احتیاج روزانه اسید اسکوربیک که برای عظیم سالان 70-100 میلی گرم است، فقط 200 گرم خربزه بخورید برای بدن کافی است. ویتامین C نه تنها برای ایمنی مهم است بلکه اثر مفیدی روی پوست دارد.

منبع: بهداشت نیوز

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 24 مرداد 1400 بروزرسانی: 24 مرداد 1400 گردآورنده: chaparblog.ir شناسه مطلب: 17768

به "باید و نبایدها در مصرف خربزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "باید و نبایدها در مصرف خربزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید