طرز تهیه راویولی

به گزارش چاپار بلاگ، راویولی را سلطان پاستاها می نامند و یکی از محبوب ترین، اصیل ترین و قدیمی ترین انواع پاستاها در سراسر جهان است. زادگاه اصلی راویولی شهر جنوا در مرکز ایتالیا است و سر آشپزهای این منطقه با استفاده از ترکیب دقیق طعم ها و ادویه ها برای آفرینش غذاهای خوش آب و رنگ مشهورند.

طرز تهیه راویولی

راویولی در زبان ایتالیایی به معنای بالشت است که به علت شکل ظاهری بالشت مانند، این نام را برای این پاستا انتخاب نموده اند. موادی که راویولی را تشکیل می دهند مانند پاستا است و عبارت است از آرد سمولینا، تخم مرغ و سبزیجات معطر که داخل آن را با مواد مختلف مانند پنیر پارمسان، سبزیجات تازه و گوشت گوساله پر می نمایند.

مواد لازم برای تهیه راویولی

  • زرده تخم مرغ 3 عدد
  • سفیده تخم مرغ 1 عدد
  • شیر 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
  • روغن آب شده یا روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
  • آرد یک تا یک و نیم پیمانه
  • سس سفید یا سس گوجه فرنگی دو پیمانه
  • نمک یک قاشق چایی خوری

مواد لازم برای تهیه مایه راویولی

  • گوشت چرخ شده نیم کیلو
  • پیاز رنده شده دو تا سه قاشق سوپ خوری
  • جعفری خرد شده یک تا دو قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه راویولی

مرحله اول

تخم مرغ، شیر و نمک را با هم ترکیب کنید و آرد را کم کم به آن اضافه کنید و در حین اضافه کردن آن را هم بزنید. باید آنقدر آن ها را با هم بزنید تا مایه به صورت خمیر در آید و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشایند و به آن دو ساعت فرصت دهید تا خمیر کمی ور آید. سپس راویولی خود را آماده می کنید.

مرحله دوم

تمام مواد را با هم مخلوط کنید و آن ها را با هم ورز دهید و با مایه به دست آمده کوفته های ریز درست کنید. می توانید کوفته ها را کمی در روغن تفت دهید تا طعم بهتری داشته باشد اما خام آن نیز قابل استفاده است.

مرحله سوم

روی یک سطح مناسب کمی آرد بریزید و تکه ای از خمیر را بردارید و به شکل مستطیلی روی آن باز کنید هر یک از کوفته ها را روی نصف یکی از آن خمیرها قرار دهید با نصف دیگر خمیر روی آن را بپوشانید و دو طرف خمیر را به هم بچسبانید طوری که گوشت کاملا بین آن قرار بگیرد.

مرحله چهارم

درون ظرفی کمی آب بریزید و به آن نمک اضافه کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب جوش آید. سپس خمیرها را درون آن بیندازید تا آب چند قل بزند و خمیر پخته گردد. سپس آن ها را از آب خارج کنید و درون آبکش بیندازید تا آب آن ها گرفته گردد.

مرحله پنجم

یک ظرف نسوز را انتخاب کنید و کمی سس سفید روی آن بریزید و روی سس سفید را راویولی قرار دهید. سپس روی آن کمی سس سفید و پنیر رنده شده بریزید. همین مرحله را تکرار کنید تا موادتان تمام گردد. روی ظرف را کمی پنیر رنده شده بریزید و ظرفتان را به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر قرار دهید. پس از آماده شدن ظرف را از فر خارج کنید و آن را سرو کنید.

می توانید به جای آماده کردن خمیر از راویولی آماده بهره ببرید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 16 شهریور 1401 بروزرسانی: 16 شهریور 1401 گردآورنده: chaparblog.ir شناسه مطلب: 28931

به "طرز تهیه راویولی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه راویولی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید