زنان چاق این غذاها را بیشتر بخورند!

به گزارش چاپار بلاگ، تحقیقات تازه نشان می دهد مصرف بیشتر اسیدهای چرب غیراشباع با کاهش خطر سرطان سینه در زنان قبل و بعد از یائسگی، به ویژه زنان پیش از یائسگی که چاق هستند، مرتبط است.

زنان چاق این غذاها را بیشتر بخورند!

سازمان بهداشت جهانی چاقی را به عنوان بیماری شایع جهانی رده بندی می نماید. بسیاری از زنان ایرانی دارای اضافه وزن هستند. چاقی خطر ابتلا به بسیاری از سرطان ها را افزایش می دهد. خبرنگاران در این مطلب به آنالیز تاثیر مصرف امگا 3 بر سرطان در زنان چاق می پردازد.

اضافه وزن و سرطان سینه

چاقی علاوه بر بالا بردن احتمال ابتلا به سرطان، ابتلا به بیماری های قلبی، سکته مغزی، دیابت و مرگ زودرس را نیز بالا می برد. هر چند که چگونگی افزایش احتمال ابتلا به سرطان در اثر چربی بدن اضافه، دریافت مقادیر زیاد کالری و کم تحرکی هنوز به طور دقیق تعیین نیست، با این وجود هیچ شبهه ای در خصوص اینکه این عوامل می توانند منجر به افزایش احتمال ابتلا به انواع زیادی از سرطان شوند، وجود ندارد.

زنان یائسه با افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه روبرو هستند که در صورت اضافه وزن و کلسترول بالا، فشار خون بالا یا هر دو افزایش می یابد. از آنجایی که بدن به طور طبیعی اسیدهای چرب غیراشباع فراوری نمی نماید، ترکیب مواد غذایی سرشار از این اسیدها، که به عنوان امگا 3 هم شناخته می گردد، می تواند به پیشگیری از سرطان سینه یاری کند.

مبارزه امگا3 با شایع ترین نوع سرطان

سرطان سینه به استثنای سرطان پوست شایع ترین نوع سرطان در زنان است و عمدتا در زنان میانسال و مسن با میانگین سنی 62 سال رخ می دهد. در حالی که عوامل متعددی وجود دارد که بر خطر سرطان سینه تاثیر می گذارد، تحقیقاتی وجود دارد که نشان می دهد رژیم غذایی نقش کلیدی در ایجاد این بیماری دارد.

بر اساس نتایج مطالعه نو، رابطه معکوس بین خطر ابتلا به سرطان سینه و دریافت اسیدهای چرب غیراشباع، به ویژه در زنان یائسه که چاقی دارند، وجود دارد. اسیدهای چرب امگا 3، چربی های سالمی هستند که به خاطر فواید سلامتی شان شناخته شده هستند.

در مطالعه نو، محققان 1589 مورد سرطان سینه زنان و 1621 فرد بدون سرطان سینه را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. آن ها افراد مبتلا به سرطان سینه را که اسیدهای چرب امگا 3 مصرف نموده بودند، ارزیابی کردند و داده ها را با افراد بدون سرطان سینه که اسیدهای چرب امگا 3 مصرف کردند، مقایسه کردند.

کاهش ریسک سرطان در زنان چاق با امگا3

محققان بعلاوه آنالیز کردند که آیا این رابطه تحت تاثیر شرایط یائسگی، شرایط گیرنده هورمونی یا مصرف اسید لینولئیک قرار گرفته است یا خیر. یافته های مطالعه نشان می دهد که مصرف بیشتر اسیدهای چرب امگا 3 با کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه مرتبط است. این مسئله در زنان پیش از یائسگی و آن هایی که دارای انواع خاصی از تومورهای سینه بودند بارزتر بود.

نتایج نشان داد زنانی که اضافه وزن داشتند یا چاق بودند و مصرف اسیدهای چرب امگا 3 را در رژیم غذایی شان افزایش دادند، خطر ابتلا به سرطان سینه در آن ها کاهش یافت.

خطر ابتلا به سرطان سینه با افزایش سن بخصوص پس از 50 سالگی افزایش می یابد.

زنانی که خطرات ژنتیکی خاصی دارند، قبل از یائسگی با خطرات بالای سرطان سینه روبرو هستند. عوامل ژنتیکی، از جمله سابقه خانوادگی سرطان سینه، خطر ابتلای فرد را در طول زندگی افزایش می دهد.

رژیم غذایی متعادل و سبک زندگی سالم نقش مهمی در پیشگیری از سرطان دارد. این شرایط شامل ورزش منظم و تغذیه سالم، بعلاوه پرهیز از سیگار، مصرف الکل، خواب کافی و تمرین مدیریت استرس است.

پیشنهاد مطالعه: مطلب 8 راه ساده برای تیز کردن چاقوی آشپزخانه را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 24 مرداد 1401 بروزرسانی: 24 مرداد 1401 گردآورنده: chaparblog.ir شناسه مطلب: 28326

به "زنان چاق این غذاها را بیشتر بخورند!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "زنان چاق این غذاها را بیشتر بخورند!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید