خرید تجهیزات شبکه با 28 درصد تخفیف در بلک فرایدی
به گزارش چاپار بلاگ، در دنیای مدرن امروز، به ندرت می توان شرکتی را یافت که فاقد شبکه کامپیوتری باشد. جهت استقرار یک شبکه کامپیوتری، شما نیازمند چندین دستگاه هستید که غالبا از آن ها با عنوان تجهیزات شبکه نام برده می گردد. از جمله این تجهیزات، می توان به روترها، سوئیچ ها و فایروال ها اشاره نمود.
اگر در انتخاب این تجهیزات، عالی عمل کنید، پس زیرساختی برای شبکه ایجاد خواهد شد که به شما امنیت خاطری برای فعالیت بدون دردسر در آینده به ارمغان خواهد آورد. حاضر هستید با تخفیف های همواره بلک فرایدی داریا آشنا شوید؟ در ادامه با ما همراه باشید.
قیمت و خرید تجهیزات شبکه در بلک فرایدی داریا
شرکت داریا به مناسبت بلک فرایدی، 28 درصد تخفیف برای تمامی محصولات خود از جمله فایروال های سوفوس و فورتی گیت در سری های مختلف، رزرو و خرید لایسنس های آنلاین و آفلاین دستگاه ها، روتر، سوئیچ و اکسس پوینت ها در نظر گرفته است که می توانید از این فرصت بهره ببرید و سفارش خود را ثبت کنید. بعلاوه شما می توانید با رزرو لایسنس های آنلاین، لایسنس دستگاه های خود را برای ماه های آینده با تخفیف 28 درصدی ثبت و تمدید کنید.
برای اطلاع از قیمت روز انواع تجهیزات شبکه می توانید با پشتیبانی 24 ساعته به شماره 0416224 تماس حاصل کنید و با متخصصین مجرب داریا در ارتباط باشید.
تجهیزات شبکه چیست؟
تجهیزات شبکه، دستگاه هایی هستند که برای ارتباط بین یک کامپیوتر و یک شبکه اینترنتی بکار می روند. از رایج ترین دستگاه های شبکه می توان روترها، سوئیچ ها و فایروال ها را نام برد. تجهیزات شبکه جریان ترافیک را مدیریت می نمایند و پکت های داده را راهنمایی می نمایند، امنیت را فراهم نموده و ارتباط بین بخش های شبکه یا اینترنت را فعال می نمایند. هر دستگاه، هدف خاصی را دنبال می نماید تا جریان یکپارچه اطلاعات و ارتباط در سراسر زیست بوم آی تی سازمان فراهم گردد.
دستگاه های شبکه دو نقش کلیدی دارند؛ بعضی از آن ها، ارتباط را در شبکه برقرار می نمایند (روتر یا مودم) و بعضی دیگر وظیفه نگهداری، حفاظت و تقویت ارتباط (سوئیچ یا فایروال) را بر عهده دارند. دستگاه هایی امنیت شبکه برای ایجاد و مدیریت شبکه ها، حیاتی هستند که فایروال های فورتی گیت نقش مهمی در این راستا بر عهده دارند؛ شما میتوانید برای خرید این دستگاه ها از فرصت استثنائی بلک فرایدی شرکت داریا با 28 درصد تخفیف بهره ببرید.
هدف یک شبکه کامپیوتری، اشتراک گذاری منابعی مانند فایل ها، چاپگرها و ارتباطات اینترنتی بین کاربران و سایر دستگاه های سازمان است. استفاده از تجهیزات شبکه به مهندسان شبکه و سازمان های بزرگ اطمینان می دهند که داده ها به طور دقیق، مسیریابی و ایمن شده اند و از عملکرد مؤثر و قابل اعتماد سرویس های شبکه و اپلیکیشن ها پشتیبانی می نمایند.
بدون تجهیزات شبکه، زیرساخت آی تی سازمان، توانایی مدیریت ترافیک داده را نخواهد داشت که در نهایت منجر به ناکارآمدی، از دست دادن داده و آسیب پذیری های امنیتی خواهد شد. بعلاوه با استفاده از دستگاه های شبکه، مقیاس پذیری برای کسب وکارها امکان پذیر می گردد و شبکه ها قادر می شوند تا با احتیاجهای در حال تغییر کسب وکار سازگار شوند؛ توجه داشته باشید؛ سازگاری برای حفظ عملکرد بهینه و محافظت در برابر تهدیدات سایبری لازم است.
از جمله عملنمودهای دستگاه های شبکه می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- تسهیل انتقال داده و ارتباط بین دستگاه ها
- فعال سازی ارتباطات کارآمد شبکه و ایمن سازی آن
- بهبود عملکرد شبکه و بهینه سازی جریان ترافیک
- تامین امنیت شبکه با اعمال کنترل دسترسی و پیشگیری از تهدید
- تسهیل مدیریت و تنظیمات شبکه
- توسعه پوشش شبکه و غلبه بر محدودیت های سیگنال
انواع تجهیزات شبکه
داشتن اطلاعات کافی در خصوص انواع مختلف تجهیزات شبکه برای بهینه سازی و ایمن سازی زیرساخت شبکه سازمان، مهم است. در ادامه، لیست تجهیزات شبکه که پایه و اساس تشکیل دهنده مدیریت و ارتباطات مؤثر شبکه هستند را برایتان آورده ایم.
- سوئیچ
- روتر
- فایروال
- گِیت وِی
- بروتر
- کارت پورت شبکه
سوئیچ
سوئیچ (Switch) شبکه دستگاهی است که چندین دستگاه را در یک شبکه محلی به یکدیگر متصل می نماید. سوئیچ ها با بررسی آدرس مَکِ فرِیم ورودی و ارسال آن به دستگاه مورد نظر، داده را به مقصد خود ارسال می نمایند. دستگاه ها معمولاً به وسیله کابل اترنت به پورت های سوئیچ متصل می شوند. سوئیچ، آدرس های مَک دستگاه ها را در جدول آدرسی که هنگام انتقال فریم ها به عنوان مرجع استفاده می نمایند، ذخیره می نمایند.
روترها، داده را به یک آدرس آی پی یا شبکه ارسال می نمایند، در حالی که سوئیچ ها اطلاعات را مستقیماً به پورت مقصد خاص ارسال می نماید. سوئیچ های قدیمی در لایه 2، مدل OSI کار می نمایند. سوئیچ های لایه 3 در لایه شبکه کار می نمایند و پکت ها را بر اساس آدرس آی پی مقصد انتقال می دهند.
سوئیچ ها در انواع مختلفی موجود هستند که مهمترین آن ها به توضیح ذیل می باشد.
- سوئیچ های مدیریت نشده
- سوئیچ های مدیریت شده
- سوئیچ های هوشمند
- سوئیچ های لایه 2
- سوئیچ های لایه 3
- سوئیچ های PoE
- سوئیچ های ثابت
روتر
وظیفه اصلی روتر (Router) راهنمایی ترافیک است. روترها با ترسیم مسیری به وسیله دستگاه های شبکه متصل به هم، با استفاده از توپولوژی های مختلف شبکه، پکت ها را به مقصد خود منتقل می نمایند. روترها دستگاه های هوشمندی هستند که اطلاعات مربوط به شبکه های متصل خود را ذخیره می نمایند. روترها معمولاً از لیست های کنترل دسترسی (ACL) برای فیلتر کردن ترافیک استفاده می نمایند. جالب است بدانید بعضی از روترها می توانند به عنوان فایروال های فیلتر نماینده پکت ها عمل نمایند.
شبکه های داخلی به وسیله روترها به دو یا چند زیرشبکه تقسیم می شوند و بعلاوه می توانند به صورت داخلی به روترهای دیگر متصل شده و موجب ایجاد منطقه های شوند که مستقل عمل می نمایند؛ بعلاوه بهتر است بدانید این دستگاه ها با حفظ جداول در خصوص مقصد و ارتباطات محلی، ارتباط برقرار می نمایند.
روترها بعلاوه حاوی اطلاعاتی در خصوص روترهایی است که به آن ها متصل هستند و از این اطلاعات استفاده می نمایند تا پکت ها را به هر مقصد ناشناسی ارسال نمایند و در لایه شبکه مدل OSI (لایه 3) کار می نمایند. به طور کلی دو نوع روتر وجود دارد؛ که در ادامه به بررسی این دو مورد میپردازیم.
روتر استاتیک
یک روتر استاتیک (Static Router) از مسیرهایی که به صورت دستی کانفیگ شده اند، برای راهنمایی ترافیک شبکه استفاده می نماید تا از عبور پکت ها از مسیرهای از پیش تعریف شده ثابت، بدون تغییرات اتوماتیک شبکه، اطمینان حاصل کند. این روترها برای سازمان های کوچک تر ایده آل هستند.
روتر داینامیک
سیستم عملکرد یک روتر داینامیک (Dynamic Router) اینگونه است که به طور اتوماتیک با سایر روترهای داینامیک ارتباط برقرار کند تا جدول مسیریابی خود را بر اساس شرایط شبکه در لحظه تغییر دهد. از پروتکل های مسیریابی داینامیک مانند OSPF، RIP یا BGP برای تبادل اطلاعات در خصوص توپولوژی شبکه و مدهای لینک با روترهای دیگر استفاده می نماید. این پروتکل ها روترها را قادر می سازند تا مسیرهای بهینه را کشف نمایند، با تغییرات شبکه سازگار شوند و ترافیک را به طور موثر تغییر مسیر دهند.
فایروال
فایروال (Firewall) یک دستگاه امنیتی شبکه است که مانعی بین شبکه های داخلی قابل اعتماد و شبکه های خارجی غیرقابل اعتماد ایجاد می نماید. چندین ناحیه (LAN، WAN، DMZ) به نام Zone، به وسیله یک فایروال به هم متصل می شوند.
فایروال ها با استفاده از پالیسی های امنیتی اختصاص داده شده، ترافیک را با بررسی پکت های داده ای که بین منطقه ها مختلف در جریان هستند، فیلتر می نمایند. فایروال ها بعلاوه می توانند در شبکه داخلی قرار داده شوند تا بخش های داخلی را که میزبان داده های حساس هستند، مانند منابع انسانی یا امور مالی را از هم جدا نمایند. فایروال ها می توانند مبتنی بر سخت افزار، مبتنی بر نرم افزار یا ترکیبی از هر دو باشند.
باید بدانید فایروال ها ممکن است لیست بلاکی (که به عنوان لیست انکار نیز شناخته می گردد) را اعمال نمایند که به همه ترافیک ها به جز انواع خاصی اجازه عبور می دهد. اگر طالب امنیت محدودتری باشید، می توانید یک لیست مجاز (که لیست مجاز نیز نامیده می گردد) پیاده سازی کنید که تمام ترافیک به جز موارد معین شده را بلاک می نماید.
چندین نوع فایروال وجود دارد و اینکه کدام یک برای شما مناسب است به سازمان، نوع فعالیت و عملکرد شما بستگی دارد. بعضی از رایج ترین انواع فایروال در ادامه بررسی میکنیم.
- بازرسی Stateful
این نوع فایروال آی پی منبع، آی پی مقصد، پورت مبدا و پورت مقصد پکت ها را در لایه شبکه و انتقال، بررسی می نماید.
- فایروال نسل بعدی (NGFW)
این دستگاه امنیتی شبکه پیشرفته، فراتر از قابلیت های فایروال سنتی عمل می نماید و دارای چندین ویژگی امنیتی است که در محصول ادغام شده است. بعضی از این ویژگی ها عبارتند از بازرسی عمیق پکت ، سیستم های جلوگیری از نفوذ (IPS)، آگاهی و کنترل اپلیکیشن، و تشخیص تهدید پیشرفته.
بعلاوه فایروال های نسل بعدی (NGFW) از هوش مصنوعی برای مبارزه با تهدیدات پیچیده با استفاده از بررسی محتویات پکت ها و شناسایی اپلیکیشن ها و تهدیدات بالقوه در ترافیک استفاده می نمایند.
نکات مهم در انتخاب و خرید تجهیزات شبکه
در انتخاب و خرید تجهیزات شبکه احتیاج است یکسری نکات کلیدی را در نظر بگیرید تا به این ترتیب بتوانید محصولی مناسب، متناسب با احتیاجتان بخرید.
عملکرد در انتخاب تجهیزات شبکه، یک عامل مهم است؛ چون به سرعت و کارآمدی انتقال داده ها اشاره دارد. تجهیزات دارای کارایی بالا، می تواند حجم زیادی از داده را مدیریت نموده و به سرعت آن ها را تحویل دهد، تاخیر را کاهش داده و تجربه کاربر را بهبود بخشد. از آنجاییکه ظرفیت پردازش داده با پهنای باند و توان عملیاتی سخت افزار مشخص می گردد، پس در نتیجه بررسی آن ها مهم است.
مقیاس پذیری یکی دیگر از نکات مهم در خرید تجهیزات شبکه است. همراه با رشد شبکه، به تجهیزاتی احتیاج خواهید داشت که بتواند این رشد را تطبیق دهد. این به معنای انتخاب سخت افزاری است که بتواند دستگاه ها، کاربران یا داده های اضافه شده را بدون افت قابل توجه در عملکرد پشتیبانی کند. مقیاس پذیری بعلاوه شامل در نظر گرفتن احتیاجهای آینده شبکه است.
یک از عوامل کلیدی در انتخاب تجهیزات شبکه، انتخاب محصولی مطمئن است؛ به این صورت که سخت افزار دستگاه باید به گونه باشد که بتواند به طور مداوم و بدون خرابی کار کند. این امر به ویژه برای مشاغل و سازمان هایی که برای عملیات حیاتی به شبکه های خود متکی هستند، بسیار مهم است. داشتن اطمینان از کیفیت سخت افزاری را می توان به وسیله عواملی مانند میانگین زمانی بین خرابی ها (MTBF)، گارانتی و از همه مهم تر پشتیبانی شرکت ارائه دهنده دانست.
سازگاری نیز یکی از نکات حیاتی در انتخاب تجهیزات شبکه است. از این رو باید سخت افزاری که انتخاب می کنید با زیرساخت شبکه و نرم افزار سازمان شما سازگار باشد. این سازگاری شامل سازگاری با پروتکل های شبکه، سیستم عامل ها و سایر دستگاه های سخت افزاری است. توجه داشته باشید که سخت افزار ناسازگار می تواند منجر به مسائل عملکردی، افزایش پیچیدگی و هزینه های اضافی گردد.
در نهایت، هزینه یک عامل مهم در انتخاب و خرید تجهیزات شبکه است؛ از این رو میتوان گفت انتخاب یک شرکت ارائه دهنده معتبر میتواند به شما در خرید انواع تجهیزات شبکه با برترین کیفیت و مناسب ترین قیمت یاری کند. شرکت داریا ارائه دهنده تجهیزات شبکه برندهای فورتی نت، سوفوس و سیسکو با کمترین قیمت یک انتخاب عاقلانه برای سازمان های کوچک و بزرگ است.
خرید تجهیزات شبکه با کمترین قیمت تا سرانجام آذرماه
جهت تهیه تجهیزات شبکه، در ابتدا می بایست احتیاجهای شما برآورد شوند، تا قادر باشید در مرحله بعد برترین و مناسب ترین تجهیزات را برای شبکه کسب و کار خود خریداری فرمایید. شرکت داریا به عنوان یکی از اصلی ترین ارائه دهندگان تجهیزات شبکه در ایران، با تکیه بر نیروی متخصص و متبحر فنی و فروش خود، 24 ساعته در خدمت شماست تا جوابگوی تمامی احتیاجهای فنی و تجهیزاتی شما باشد.
از آنجایی که ما می توانیم این تجهیزات را با نازلترین قیمت ها وارد کنیم، پس قادر هستیم برترین و جامع ترین راهکارها را با کمترین قیمت ها ارائه کنیم. جهت دریافت مشاوره رایگان همین الان با کارشناسان فنی و فروش ما با شماره 0416224 تماس بگیرید.
سخن سرانجامی
منظور از تجهیزات شبکه، دستگاه هایی هستند که برای ارتباط یک کامپیوتر به شبکه اینترنتی بکار می روند. رایج ترین این دستگاه ها، روترها، سوئیچ ها و فایروال ها هستند؛ این تجهیزات شبکه هستند که جریان ترافیک را مدیریت نموده و پکت های داده را راهنمایی می نمایند؛ امنیت شبکه نیز با این تجهیزات فراهم می شوند. برای خرید این تجهیزات با کمترین قیمت همین حالا با ما تماس بگیرید.
منبع: شبکه چی