تحقق دو برابری صدور سند خانه های روستایی در زنجان

به گزارش چاپار بلاگ، خبرنگاران/زنجان مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان، از تحقق بیش از دو برابری نسبت به برنامه پیش بینی شده در زمینه صدور سند مالکیت روستایی در سال جاری خبر داد.

تحقق دو برابری صدور سند خانه های روستایی در زنجان

رضا خواجه ای صبح امروز (19 بهمن ماه) در جمع خبرنگاران، با اشاره به صدور سند مسکن روستایی، اظهار کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با همکاری اداره ثبت اسناد و املاک توانسته در سال جاری به میزان 5586 فقره سند روستایی با پیشرفت فیزیکی 223 درصدی نسبت به برنامه پیش بینی شده صادر کند.

وی با اشاره به تحقق بیش از 2 برابری نسبت به برنامه پیش بینی شده در زمینه صدور سند مالکیت روستایی در سال جاری، اضافه کرد: این نهاد توانسته با هدف ساماندهی نظام مالکیت منازل مسکونی روستایی تا به امروز از مجموع 91 هزار و 265 واحد مسکونی روستایی برای 66 هزار و 535 واحد، سند مالکیت صادر کند.

این مسئول ادامه داد: میزان صدور سند برای واحدهای مسکونی روستایی به میزان 71.8 درصد در استان بوده و این میانگین در سطح کشور 62.6 درصد است که در این زمینه استان زنجان بالاتر از میانگین کشوری واقع شده است.

خواجه ای شرح داد: توسعه روستا، پایدارترین سیاست و راهبرد در توسعه هر کشور به شمار می رود. این سیاست ارتباط تنگاتنگ با نظام فکری و نگرشی دارد و برای نهادینه کردن این سیاست، ابزارها و روش های مختلفی وجود دارد که سنددار کردن واحد مسکونی و یا به عبارت کلی صدور سند برای املاک در روستا به موازات سایر سیاست های توسعه ای مناطق روستایی از جمله این روش ها است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان، با اشاره به اینکه اسناد مالکیت روستایی نقش موثری در وسعت بخشی به مالکیت های مسکونی، تجاری و ایجاد انگیزه برای سرمایه گذاری در روستاها دارد، یادآور شد: صدور سند مالکیت در روستاها مزایای دریافت تسهیلات، ضمانت بانکی، افزایش ارزش حقوقی و اقتصادی ملک را به همراه دارد و این شرایط میل و رغبت مردم برای سنددار کردن املاک را افزایش می دهد.

وی از مزایای فراوان یک نظام جامع و مناسب مالکیت تثبیت شده اراضی روستایی و تضمین مالکیت و ارزش دهی به حق تصرف در روستاها تثبیت خانه های مسکونی روستاییان و جلوگیری از تعارض و تضاد در مالکیت آن ها به عنوان یکی از فواید این نظام جامع نام برد و اعلام کرد: ایجاد اطمینان لازم نسبت به رهن گذاری املاک و پشتوانه و وثیقه ای مطمئن برای روستاییان در مواقع لازم همچون تسهیلات رفاهی وام و غیره جلوگیری از مهاجرت جمعیت جامعه روستایی و بروز نشدن مسائل در شهرها و برنامه ریزی های موثر در امر بازار خرید و فروش زمین، از دیگر مزایای تثبیت مالکیت خانه های روستایی است.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 19 اسفند 1399 بروزرسانی: 19 اسفند 1399 گردآورنده: chaparblog.ir شناسه مطلب: 13411

به "تحقق دو برابری صدور سند خانه های روستایی در زنجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تحقق دو برابری صدور سند خانه های روستایی در زنجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید