تارت سیب؛ شیرینی برای تمام فصول طرز تهیه تارت سیب

به گزارش چاپار بلاگ، تارت ها یکی از معروف ترین انواع شیرینی ها هستند که می توان آن ها را به آسانی در خانه تهیه کرد. تارت ها انواع مختلفی دارد و به شیوه های مختلف تهیه می شوند. تارت های میوه ای یکی از محبوب ترین ها هستند و می توان آن را با انواع میوه ها تهیه کرد.

تارت سیب؛ شیرینی برای تمام فصول طرز تهیه تارت سیب
تارت سیب؛ دسر چهارفصل

سیب یکی از میوه هایی است که در تمام طول سال به آسانی در دسترس است. به همین علت شما می توانید در هر فصلی از سال که هوس یک تارت میوه ای کردید، یک تارت سیب خوشمزه درست کنید. در ادامه این مقاله ما به شما طرز تهیه چند نوع مختلف از تارت سیب را آموزش می دهیم.

طرز تهیه تارت سیب

در این قسمت از مقاله با طرز تهیه تارت سیب با فر و طرز تهیه تارت سیب بدون فر همراه شما هستیم.

برای تهیه تارت سیب به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:

آرد2 پیمانه
شکرنصف پیمانه
کره100 گرم
بیکینگ پودر1 قاشق چای خوری
تخم مرغ1 عدد
وانیلنصف قاشق چای خوری
سیب4 عدد
شکر سفید یا قهوه ای1 قاشق سوپ خوری
کره20 گرم
دارچین1 قاشق غذاخوری
هل1 قاشق چای خوری

جدول جزئیات طرز تهیه تارت سیب:

میزان کالری در هر 100 گرم412
زمان آماده سازی1 ساعت و نیم
زمان لازم برای پخت40 دقیقه تا 1 ساعت
تعداد نفرات5 نفر

طرز تهیه تارت سیب مرحله به مرحله

مرحله اول: طرز تهیه خمیر تارت سیب

برای تهیه خمیر تارت سیب به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:

مراحل طرز تهیه خمیر تارت سیب:

1. آرد الک شده و وانیل را در یک ظرف گود مناسب بریزید.

2. کره را به تکه های کوچک تبدیل کنید و به آرد اضافه کنید و آن را با دست ورز دهید.

3. پس از این که خمیر شکل گرفت، از ورز دادن آن دست بکشید. خمیر را داخل نایلون بگذارید و در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. پس از یک ساعت آن را از یخچال خارج کنید و با وردنه باز کنید.

  1. 4. کف قالب را چرب کنید و 3/2 خمیر را داخل آن پهن کنید و با دست لبه های خمیر را به دیواره قالب بچسبانید. خمیر را کنار بگذارید و به سراغ آماده سازی مواد داخل تارت بروید.

مرحله دوم: آماده سازی مواد داخل تارت سیب

  1. سیب ها را پوست بکنید و به صورت اسلایس های نازک خرد کنید.
  2. کره را داخل تابه بیندازید. سپس سیب ها را داخل آن تفت دهید تا آبش چیده گردد.
  3. هل و دارچین را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  4. تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک گردد.
  5. پس از خنک شدن سیب ها، آن ها را روی خمیر داخل قالب بریزید.
  6. به جای مانده خمیر را به شکل نواری ببرید و روی سیب ها بچینید.

مرحله سوم: پخت تارت

پخت تارت با فر:

1. تارت را داخل فر قرار دهید و به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه اجازه دهید تا پخته گردد.

2. پس از طلایی شدن دور خمیر می توانید آن را از فر خارج کنید.

3. تارت را پس از سرد شدن میل کنید.

وقتی روی تارت طلایی گردد، زمان خارج کردن از فر فرارسیده است.

طرز تهیه تارت سیب بدون فر:

1. یک قابلمه بزرگ را روی حرارت قرار دهید.

2. داخل آن، یک پایه فلزی بگذارید و بعد در قابلمه را ببندید تا گرم گردد.

3. پس از گرم شدن قابلمه بزرگ، قالب تارت را روی پایه فلزی قرار دهید. در قابلمه را دم کنی بپیچید و قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید.

4. یک ساعت زمان دهید تا تارت پخته گردد و در این فاصله در آن را باز نکنید.

طرز تهیه تارت سیب کاراملی

برای طرز تهیه تارت سیب کاراملی به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:

خامه ترشنصف پیمانه
کره1 پیمانه
نمکنصف قاشق چای خوری
بیکینگ پودرنصف قاشق چای خوری
آرد2 پیمانه
سیب4 عدد
شکر50 گرم

جدول جزئیات طرز تهیه تارت سیب کاراملی:

میزان کالری در هر 100 گرم465
زمان آماده سازی1 ساعت و نیم
زمان لازم برای پخت30 دقیقه
تعداد نفرات5 نفر

طرز تهیه خمیر تارت سیب کاراملی

1. در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و بیکینگ پودر را باهم ترکیب کنید.

2. کره ها را مکعبی خرد کنید و داخل ظرف آرد بریزید و با یاری انگشتانتان آرد و کره را با هم مخلوط کنید.

3. خامه ترش را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

4. خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده قرار دهید و آن را ورز دهید.

5. خمیر را داخل نایلون بگذارید و حداقل نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مراحل طرز تهیه تارت سیب کاراملی:

1. شکر را داخل یک ظرف مناسب روی حرارت قرار دهید تا ذوب گردد. سپس کره را به آن اضافه کنید.

2. سیب ها را پوست بگیرید و دانه های آن را جدا کنید. سپس به اسلایس های نازک برش بزنید

3. سیب ها را با شکر ذوب شده مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. شعله را کم کنید و صبر کنید تا سیب ها نیم پز شوند و آب آن ها چیده گردد.

4. پس از اینکه سس سیب غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم: آماده کردن تارت

1. در این مرحله خمیر را از یخچال خارج کنید. یک سوم از خمیر را جدا کنید و کنار بگذارید. به جای مانده خمیر را با وردنه باز کنید.

2. سپس قالب را چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید. خمیر را داخل قالب پهن کنید و با دست آن را صاف کنید و قسمت های اضافه آن را بردارید.

3. مواد داخل پای سیب را که از قبل آماده کردید، روی خمیر بریزید.

4. به جای مانده خمیر را که کنار گذاشته بودید با وردنه باز کنید و آن را به نوار های عریض برش بزنید و آن ها را روی تارت بچینید.

5. فر را با حرارت 180 درجه گرم کنید و بعد تارت را به مدت 20 الی 30 دقیقه داخل فر قرار دهید.

6. پس از پخته شدن، آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک گردد، سپس آن را از قالب خارج کنید. می توانید روی تارت پودر قند الک کنید و آن را تزئین کنید.

طرز تهیه تارت سیب رژیمی

برای تهیه تارت سیب رژیمی به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:

آرد گندم200 گرم
کره175 گرم
تخم مرغ3 عدد
خامهنصف فنجان
وانیل1 قاشق غذاخوری
سیب3 عدد

جدول جزئیات طرز تهیه تارت سیب رژیمی:

میزان کالری در هر 100 گرم378
زمان آماده سازی1 ساعت
زمان لازم برای پخت1 ساعت
تعداد نفرات5 نفر

مراحل طرز تهیه تارت سیب رژیمی

1. آرد گندم و کره را با هم مخلوط کنید. در حین هم زدن دو قاشق آب یخ به آن بیفزایید تا خمیر چسبنده گردد.

2. روی تخته آرد بریزید و خمیر را با وردنه روی آن باز کنید.

3. خمیر را داخل قالب لبه دار پهن کنید، به طوری که لبه ها از قالب بیرون بزند.

4. به مدت 15 دقیقه خمیر را به حال خود رها کنید. سپس با چنگال کف خمیر را کمی برش دهید.

5. روی خمیرکاغذ پهن کنید و روی آن لوبیا بریزید تا پف نکند.

6. فر را روی دمای 200 درجه قرار دهید. پس از گرم شدن فر، خمیر را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید.

7. سپس خمیر را از فر خارج کنید. لوبیا ها را از روی آن بردارید و خمیر را از قالب جدا کنید.

8. حالا دوباره آن را داخل فر قرار دهید تا طلایی گردد. سپس آن را از فر خارج کنید و زمان بدهید تا خنک گردد.

9. در یک کاسه تخم مرغ، وانیل و خامه را خوب باهم مخلوط کنید.

10. سیب ها را پوست بگیرید و ورقه ورقه کنید و داخل خمیر بچینید. سپس مخلوط خامه و تخم مرغ را روی سیب ها بریزید و بعد تارت را داخل فر با دمای 180 درجه قرار دهید.

11. تارت را 45 دقیقه درون فر بپزید. زمانی که روی آن طلایی شد، تارت را از فر خارج کنید.

می توانید این دسر رژیمی را گرم نوش جان کنید.

تارت میوه ای لاکچری به سبک ترکیه

برای تهیه تارت سیب به روش ترکیه ای به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:

کره150 گرم
تخم مرغ1 عدد
شکرنصف پیمانه
وانیل5 گرم
آرددو و نیم پیمانه
شیر4 پیمانه
شکر برای کرم1 پیمانه
زرده تخم مرغ1 عدد
آرد برای کرم4 قاشق غذاخوری
نشاسته4 قاشق غذاخوری
کره برای کرم1 قاشق غذاخوری
کرم شانتی یا پودر خامه75 گرم
پودر پستهبه میزان لازم
توت فرنگیبه میزان لازم
کیویبه میزان لازم
موزبه میزان لازم

جدول جزئیات طرز تهیه تارت میوه ای لاکچری به سبک ترکیه :

میزان کالری در هر 100 گرم439
زمان آماده سازی1 ساعت
زمان لازم برای پخت30 دقیقه
تعداد نفرات6 نفر

مراحل طرز تهیه تارت میوه ای لاکچری به سبک ترکیه

مرحله اول: تهیه خمیر

آماده کردن خمیر تارت بسیار آسان است. ترکیبات اصلی آن هم کره و آرد است. غذاها و دسرهای متعددی هستند که خمیر آن ها به سادگی تهیه می گردد. برای مثال می توانید طرز تهیه خاچاپوری را امتحان کنید.

در ادامه مطلب مراحل آماده کردن خمیر تارت را برای شما آماده نموده ایم.

1. کره را به دمای محیط برسانید و بعد آن را داخل یک ظرف بریزید. سپس تخم مرغ، وانیل و شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست گردد.

2. آرد را الک کنید و کم کم به کره و تخم مرغ بیفزایید. هم زمان خمیر را ورز دهید تا نرم و یکدست گردد.

3. اضافه کردن آرد را تا جایی ادامه دهید که خمیر به دست نچسبد.

4. خمیر را به 12 قسمت تقسیم کنید. قالب های کوچک را چرب کنید و تکه های خمیر که تقریباً به میزان یک گردو است را داخل آن ها قرار دهید.

5. خمیر را با دست به دیواره ها فشار دهید تا شکل قالب را به خود بگیرد.

6. سپس قالب ها را داخل فر با دمای 170 درجه قرار دهید تا کمی طلایی گردد.

تارت میوه ای ترکیه، یک شیرینی زیبا و خوشمزه است.

مرحله دوم: آماده کردن مواد داخل تارت:

1. شیر، شکر، زرده تخم مرغ، آرد و نشاسته را در یک قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید.

2. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و آن را هم بزنید تا زمانی که غلیظ گردد سپس کره را به آن بیفزایید.

3. حالا تابه را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم تا خنک گردد. سپس آن را به یخچال منتقل کنید .

مرحله سوم: سر هم کردن تارت

1. تارت ها را از فر خارج کنید و بگذارید تا سرد گردد. سپس آن ها را از قالب خارج کنید.

2. کرم شانتی را به مخلوط شیر و تخم مرغ بیفزایید. سپس آن را با همزن بزنید تا فرم بگیرد.

3. حالا آن را داخل قیف با ماسوره شکوفه ای بریزید و درون تارت را با آن پر کنید.

4. در این مرحله نوبت آن است که با استفاده از میوه ها و پودر پسته و شکلات آب شده، تارت ها را تزئین کنید .

تارت سیب؛ برترین دسر، در کوتاه ترین زمان

در این مقاله طرز تهیه چند نوع تارت سیب را به شما آموزش دادیم. شما می توانید هرکدام از دستورها را به آسانی در خانه تهیه کنید. سیب میوه چهارفصل است اما حتی اگر سیب در دسترس نبود، می توانید از کمپوت سیب برای تهیه تارت سیب بهره ببرید. شما می توانید از دسرهای دیگری مانند فلن کیک نیز برای دورهمی ها و مهمانی هایتان بهره ببرید. فلن کیک، یک دسر سوئدی دولایه است که از یک لایه کارامل و یک لایه کیک تشکیل شده است. طرز تهیه فلن کیک نیز مانند تارت سیب بسیار آسان است و شما می توانید به سادگی آن را در منزل تهیه کنید. اگر فرصت کافی برای درست کردن شیرینی و دسر را ندارید، می توانید از سفارش آنلاین شیرینی برای صرفه جویی در زمان بهره ببرید و برترین شیرینی ها و دسر ها را درب منزل تحویل بگیرید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 12 بهمن 1403 بروزرسانی: 12 بهمن 1403 گردآورنده: chaparblog.ir شناسه مطلب: 37408

به "تارت سیب؛ شیرینی برای تمام فصول طرز تهیه تارت سیب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تارت سیب؛ شیرینی برای تمام فصول طرز تهیه تارت سیب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید