تاثیر شدید بحران کرونا بر سلامت روانی آمریکایی ها؛ افزایش تمایل به خودکشی

به گزارش چاپار بلاگ، یک رسانه آلمانی در گزارشی از افزایش تمایل شهروندان آمریکایی به خودکشی و تشدید خشونت های خانگی و افزایش ترس و اختلالات روانی در جامعه آمریکایی با توجه به شیوع بحران کرونا خبر داد.

تاثیر شدید بحران کرونا بر سلامت روانی آمریکایی ها؛ افزایش تمایل به خودکشی

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران روزنامه تاگس شاو آلمان در گزارشی به تاثیرات شیوع ویروس کرونا بر جامعه آمریکا پرداخته و نوشت: انزوا، نگرانی درباره پول و یک احساس ضعف و بی قدرتی از زمان شیوع بحران کرونا زندگی روزمره بسیاری آمریکایی ها را در بر گرفته است.

در این شرایط دانشمندان آمریکایی نگرانند که تعداد خودکشی ها و موارد سوء مصرف مواد مخدر در این کشور افزایش یابد.

این رسانه آلمانی در ادامه این مطلب نوشت: ویروس کرونا نه تنها زندگی آمریکایی ها را در معرض خطر قرار داده بلکه تاثیرات زیادی روی سلامت روان انسان ها هم داشته است. بخصوص افرادی که پیش از این بحران هم از نظر روانی مشکل داشتند حالا در معرض آسیب های جدی تری قرار دارند.

جی از ایالت مونتانای آمریکا یک مادر 33 ساله است که حدود 10 سال پیش به یک بیماری نادر هورمونی مبتلا شد که شجاعت خود برای زندگی را از دست داد. او می گوید در آن زمان دو بار تلاش کرد خود کشی کند.

وی که سلامت خود را به دست آورده است می گوید با ظهور بحران کرونا دوباره به صورت ناگهانی افکار خودکشی به سراغ او آمده اند. وی از نگرانی ها برای خود، خانواده و شرایط سلامتشان در دوران بحران کرونا سخن گفت.

نویسنده در ادامه این مطلب نوشت: این گونه احساسات ناامیدی و ترس این هفته ها در بسیاری از شهروندان آمریکایی وجود دارد. در برخی ایالات آمریکا از اواسط ماه مارس قواعد قرنطینه حاکم است. بیکاری گسترده در این کشور رکورد بالایی را بدست آورده است. همچنین احساس ناامنی و ترس از آن چیزی که در آینده قرار است اتفاق بیفتد وجود دارد.

دانشمندان آمریکایی هشدار می دهند که در چند سال آینده تا 75 هزار آمریکایی دیگر یا از طریق مصرف الکل و مواد مخدر و یا خود کشی جان خود را از دست خواهند داد.

جک وست فال، رئیس مرکز رابرت گراهام در واشنگتن که در یک بررسی درباره این موضوع مشارکت داشته است در این باره می گوید از دست دادن شغل و ترس های موجودیتی بیشتر از همه منجر به خودکشی می شود. عامل دوم انزوای عمیق اجتماعی است که چنین چیزی را با این وسعت نه در آمریکا و نه جای دیگری تجربه نکرده بودیم.

این دانشمند آمریکایی شرح داد: ما می دانیم انزوای اجتماعی اختلالات روانی ایجاد می کند و به همین دلیل خودکشی و سوء مصرف مواد را افزایش می دهد.

در ادامه این گزارش آمده است که علاوه بر این در دوران کرونا ترس و نگرانی درباره ازدست دادن اعضای خانواده وجود دارد.

این پزشک آمریکایی با تاکید بر اینکه این بیماری همه گیر در واقع روی روان همه انسان ها تاثیر می گذارد همچنین گفت: اما برخی گروه های جمعیتی در این شرایط با خطرات بیشتری روبرو هستند. بیشترین آسیب در این شرایط متوجه آمریکایی های آفریقایی تبار و لاتین، جمعیت روستایی و افراد با شرایط اقتصادی، اجتماعی پایین می شود.

مشاوره های تلفنی و خطوط تلفن مربوط به موارد استرس شهروندان آمریکایی این روزها شاهد افزایش شدید تماس ها است.

نانسی لوبین، از کارشناسان این خطوط تلفن بحران در این باره می گوید که در دوران کرونا همچنین افرادی که هیچ گونه فشار افسردگی ندارند هم دچار مشکل شده و تماس می گیرند.

وی تاکید کرد : ما به صورت روزافزون شاهد افزایش تاثیرات قرنطینه هستیم. خشونت های خانگی حدود 48 درصد افزایش پیدا کرده است. سوء استفاده های جنسی هم 44 درصد رشد داشته است. علاوه بر این اختلالات خوردن، سوء مصرف مواد و افسردگی زیادی دیده می شود.

وست فال بر این عقیده است که دولت آمریکا باید بیشتر در زمینه سلامت روانی شهروندان خود سرمایه گذاری کند. وی مهم ترین مسئله در این شرایط بحران را روابط اجتماعی دانست که باید با اینترنت سریع امکان حداقل ارتباط آنلاین به شهروندان داده شود. همچنین امکان روابط اجتماعی با رعایت قواعد فاصله گذاری باید به وجود آید.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 2 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: chaparblog.ir شناسه مطلب: 5636

به "تاثیر شدید بحران کرونا بر سلامت روانی آمریکایی ها؛ افزایش تمایل به خودکشی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاثیر شدید بحران کرونا بر سلامت روانی آمریکایی ها؛ افزایش تمایل به خودکشی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید